f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

a

Képzési formák

  /    /  Képzési formák

Tantermi képzések

Aktuális: Jelenleg minden tantermi oktatásunk ún. „online live” formában valósul meg a Zoom applikáció segítségével.

Tantermi képzéseink keretében diákjaink meghatározott időpontban, cégünk oktatási központjában vesznek részt interaktív tanórákon. A szakértő oktatók által irányított képzéseken résztvevőink folyamatos motivációban és támogatásban részesülnek és minden kérdésükre választ kaphatnak.

A tantermi tanfolyamok kiegészítéseképpen igény szerint elérhető online segédanyaggal (Enhanced Classroom*, „ECR”) diákjaink virtuális tantermi oktatás formájában az interneten keresztül bárhol, bármikor, korlátlanul elérhetik a modulok teljes tananyagát, beleértve az előadásokat, vizsga összefoglalókat, interaktív feladatmegoldásokat és próbavizsgákat.

Oktatóink a tanórákon kívül is rendelkezésre állnak a teljes felkészülési időszak során.

Tantermi képzéseink bevezető (intro), vizsgafelkészítő (revision) és a kettő kombinációjaként összevont (integrált) formában is zajlanak. Tantermi képzéseink során Tanfolyami jegyzetet/tankönyvet (Workbook) és Példatárat (Practice & Revision Kit) biztosítunk nyomtatott formában.
* térítés ellenében.

 

Online képzések

Flexible Online Classroom („Flexible OCR”)

A program meghatározott időszakonként indul egy bevezető iránymutatással, de a felkészülés ritmusát a diák határozza meg. A tanulás teljes mértékben rugalmas: az oktatási anyagok bármikor, bárhonnan elérhetőek az interneten keresztül. A diák előrehaladását a rendszer kérdések és tesztek segítségével folyamatosan értékeli és ellenőrzi („Achievement Ladder”), így biztosítva a tananyag-részek megértését és rögzülését, ezáltal az optimális vizsgafelkészülést.

A diákok egy számukra allokált oktatóval, illetve virtuális osztálytársaikkal folyamatos kapcsolatban állnak, így lehetőség nyílik a kérdések, megjegyzések folyamatos megosztására, megválaszolására. Az oktató rendszeresen üzen a diákoknak, motiválja, irányítja őket és bármilyen kérdés esetén rendelkezésre áll.

A tananyagok online, illetve igény szerint, térítés ellenében nyomtatott formában is elérhetőek.

 

Online Classroom Live („OCR Live”)

A BPP díjnyertes OCR Live csomagja egyszerre biztosítja az online képzés rugalmasságát és a tantermi képzés által nyújtott rendszerezett és motiváló megközelítést. Az oktatás előre meghatározott időpontokban zajlik, Egyesült-királyságbeli szakértő oktatók élénk és interaktív webinárjainak a segítségével. A tanfolyamon elhangzottak rögzítésre kerülnek, így bármikor újra meghallgathatóak.

Az élő webinárok kiegészítéseképpen a diákok hozzáférést kapnak egy online tananyagcsomaghoz is, amely előadásokat, vizsga összefoglalókat, feladatmegoldásokat és próbavizsgákat tartalmaz.

Az OCR Live tanfolyamokat bevezető (“taught”), vizsgafelkészítő (“revision”) és integrált formában nyújtjuk.

A tananyagok online, illetve igény szerint, térítés ellenében, nyomtatott formában is elérhetőek.

 

Kombinált (online és tantermi, ún. VEGYES „BLENDED”) képzések

“Blended ” tanfolyamaink az online tanfolyamok rugalmasságát és a tantermi képzések hatékonyságát ötvözik, diákjaink számára rendkívül előnyös megoldást kínálva. A tananyaggal való megismerkedés elméleti áttekintés formájában OCR segítségével történik a BPP világszintű tanfolyami jegyzeteinek segítségével. A tanfolyam második része – a vizsgafelkészítő tanfolyam – már tantermi képzés formájába zajlik, és teljes mértékben a vizsga sikeres letételére fókuszál. Ebben a fázisban diákjaink az oktató segítségével vizsga szintű példákat vezetnek le, valamint rendkívül értékes vizsgatechnikai tanácsokat, tippeket kapnak, amellyel biztosíthatjuk az optimális felkészülést.

 

Tananyagok

A BPP Learning Media a szakmai vizsgákra felkészítő tankönyvek. piacvezető kiadója. A BPP Professional Education színvonalas és sikeres tanfolyamain is ezeket a tananyagokat használják.

 

Tankönyv (Workbook) – ACCA, CIMA és DipIFR vizsgákhoz – részletesen bemutatja a tananyagot, elemzi az összefüggéseket és vizsgakérdéseket is tartalmaz.

  • Felhasználóbarát megjelenés
  • Vizsgáztató által ellenőrzött, a vizsgáztatandó területeket célzottan lefedő fejezetek
  • Könnyen átlátható, jól strukturált
  • Könnyedén átugorhatja azokat a részeket, melyeket már korábban megtanult
  • Tanácsok a vizsgáztatótól
  • Ellenőrizheti tudását a gyakorló kérdések, a fejezeteket lezáró összefoglalók és tesztek segítségével
  • Példák a valós életből
  • Vizsgafeladatok

 

Példatár (Practice & Revision Kit) – ACCA, CIMA és DipIFR vizsgákhoz – elengedhetetlen segítséget nyújt ahhoz, hogy az elméletet gyakorlatba ültessük, és ezáltal kulcsfontosságú a sikeres vizsga letételéhez. Vizsgakérdéseket, két próbavizsgát és útmutatót tartalmaz a vizsgákhoz.

  • Az elmúlt időszak vizsgasorai a vizsgáztató által megadott hivatalos válaszokkal/megoldásokkal
  • Vizsgafeladatok megoldásokkal

User registration

You don't have permission to register

Reset Password