f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

a

CIMA

A CIMA a világ legnagyobb, vezetői számvitelre specializálódott szakmai szervezete: 227,000 tagja van a világ 179 országában. A CIMA végzettség olyan számviteli, pénzügyi és vezetői készségeket és technikákat fejleszt, amelyek egy sikeres vállalkozás számára nélkülözhetetlenek. CIMA végzettségű szakemberek a gazdálkodó szervezetek bármely vezetői pozíciójában megállják helyüket, mivel a kvalifikáció megszerzésével pénzügyi és számviteli tudás mellett átfogó üzleti, stratégiai és menedzsment készségekre és tudásra tesznek szert.

Cégünk szakmai és oktatói tapasztalatával, világszínvonalú tananyagainkkal és kiemelkedő ügyfélszolgálatunkkal segítünk a vizsgák sikeres letételében, diákjaink szakmai karrierjének fejlesztésében és versenyképességük javításában.

 

Kiknek ajánljuk a CIMA-t?

A CIMA azok számára hasznos,

  • akik globálisan elismert, az üzleti élet minden területén használható végzettséget szeretnének;
  • akik szeretnének a munkájuk során azonnal alkalmazható, rendszerezett és átfogó pénzügyi, számviteli ismereteket szerezni, elsődlegesen a vállalati tervezés, döntéshozatal, projektmenedzsment és kockázatkezelés területén;
  • akik szeretnék egy vállalkozás teljes körű tevékenységét integráltan átlátni;
  • akik egy társaság felső vezetőjévé szeretnének válni, és ehhez szükséges egy átfogó, hosszú távú szemlélet kialakítása, amellyel a vállalati döntéshozatalt és stratégia kialakítását segítik;
  • akik számára elengedhetetlen a magas színvonalú angol nyelvű szakmai kommunikáció elsajátítása.

 

Érdekli a CIMA?

A CIMA képzés rendszeréről ITT olvashat.

A CIMA képzés költségeiről ITT tájékozódhat.

Ha kérdése van, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

 

A tanulás új dimenziója – BPP MOMENTUM

A BPP Momentum egy forradalmian új tanulási és oktatási módszert jelent. Az új módszer alapja annak felismerése, hogy mindannyian különbözőek vagyunk és különböző módon szeretünk és tudunk tanulni. A BPP Momentum rugalmasságot, diákjaink személyes igényéhez igazított interaktív oktatási módszert, több támogatást és ennek megfelelően több hozzáadott értéket és önbizalmat nyújt. A BPP Momentum fókuszában a kompetencia-alapú tanulás áll – vagyis a tudás gyakorlás útján történő elsajátítása. Ennek első szakasza az ismeretek fokozatos megszerzése, majd gyakorlás és legvégül a tudás tesztelése következik. A tudásanyag beépülését folyamatosan ellenőrző intelligens rendszer (Achievement Ladder) segítségével diákjaink számára maradéktalanul biztosítjuk a vizsga sikeres letételéhez szükséges kompetenciák megszerzését. Bármelyik szinten tanul, bármely képzési formánkat választja, a BPP Momentum segítségével a tanulás élménnyé válik.

További információk

CIMA tantárgyak

Képzési formák

Dátumok és árak

User registration

You don't have permission to register

Reset Password