f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

a

ACCA FIA

  /    /  ACCA FIA

ACCA Foundations in Accountancy (ACCA FIA)

Az ACCA Foundations in Accountancy (ACCA FIA) képesítése azoknak a pénzügy és számvitel iránt érdeklődőknek szól, akik szeretnének egy nemzetközileg elismert diplomát szerezni pénzügyi és vezetői számviteli területen, de nincs releváns előképzettségük és szakmai tapasztalatuk.  Az ACCA FIA képzés a pénzügyi és vezetői számvitel kulcsfontosságú készségeire, szakkifejezéseire és rendszereire fókuszál.  Stabil szakmai alapot nyújt azoknak, akik a későbbiekben szeretnék az ACCA képesítést is megszerezni.ű

 

Mi az ACCA FIA képesítés?

Az ACCA FIA képesítés az ACCA rugalmas, kezdő szintű diplomája.  Lehetőséget ad arra, hogy a diák megismerkedjen az alapvető számviteli és vezetői számviteli fogalmakkal és alapelvekkel.  A képzés 3 szintből és összesen 7 tantárgyból áll.  Az ACCA FIA mindegyik tantárgyából számítógépes alapú vizsgát (on-demand CBE)  kell tenni.  Az egyes modulok a pályakezdő és junior kollégáknak a legtesthezállóbbak, mivel a képzés segít megérteni a pénzügyi kimutatások mögötti vállalati folyamatokat és az alapvető pénzügyi és vezetői számviteli elveket.  A “big picture” átlátása javítja egy vállalkozás külső és belső pénzügyeival kapcsolatos kommunikációt

Az elméleti ismeretek megszerzését számos esettanulmány és gyakorlati példa segíti, amely támogatja az elsajátítandó anyag megértését és alkalmazását.

 

Az ACCA FIA képzés felépítése

A képzés 3 egymásra épülő szintből áll. Az egyes szintek tárgyaiból megfelelő előképzettség (diploma) alapján felmentés kérhető.

Az egyes szintek befejezésével köztes diploma szerezhető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACCA FIA tantárgyak

Képzési csomagok

User registration

You don't have permission to register

Reset Password