f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

a

Képzési formák és tananyagok

  /    /  Képzési formák és tananyagok

Képzési formák

Tantermi képzések

Aktuális: Jelenleg nem tartunk tantermi képzéseket, minden képzésünk ún. online-live formában valósul meg a Zoom applikáció segítségével.  A képzéseink előre meghirdetett napokon és időben, de személyes jelenlétet nem igénylő módon folynak.

Tantermi képzéseink keretében diákjaink meghatározott időpontban, cégünk oktatási központjában/vagy online platformon keresztül vesznek részt interaktív tanórákon. A szakértő oktatók által irányított képzéseken résztvevőink folyamatos motivációban és támogatásban részesülnek és minden kérdésükre választ kaphatnak.

A tantermi tanfolyamok kiegészítéseképpen, térítés ellenében biztosított online segédanyaggal (Enhanced Classroom, „ECR”) diákjaink virtuális tantermi oktatás formájában az interneten keresztül bárhol, bármikor, korlátlanul elérhetik a modulok teljes tananyagát, beleértve az előadásokat, vizsga összefoglalókat, interaktív feladatmegoldásokat és próbavizsgákat.

Oktatóink a tanórákon kívül is rendelkezésre állnak a teljes felkészülési időszak során.

Tantermi képzéseink bevezető (intro), vizsgafelkészítő (revision) és a kettő kombinációjaként összevont (integrált/blended) formában is zajlanak. Tantermi képzéseink során Tanfolyami jegyzetet (Workbook) és Példatárat (Practice & Revision Kit) biztosítunk nyomtatott formában.

 

Online képzések

Flexible Online Classroom („Flexible OCR”)*

A program meghatározott időszakonként indul egy bevezető iránymutatással, de a felkészülés ritmusát a diák határozza meg. A tanulás teljes mértékben rugalmas: az oktatási anyagok bármikor, bárhonnan elérhetőek az interneten keresztül. A diák előrehaladását a rendszer kérdések és tesztek segítségével folyamatosan értékeli és ellenőrzi („ Achievement Ladder”), így biztosítva a tananyag-részek megértését és rögzülését, ezáltal az optimális vizsgafelkészülést.

A diákok egy számukra kijelölt oktatóval, illetve virtuális osztálytársaikkal folyamatos kapcsolatban állnak, így lehetőség nyílik a kérdések, megjegyzések folyamatos megosztására, megválaszolására. Az oktató rendszeresen üzen a diákoknak, motiválja, irányítja őket és bármilyen kérdés esetén rendelkezésre áll.

Az online (OCR) tananyag elektronikus formában tartalmazza a Workbook-ot és a Practice & Revision Kit-et (nem letölthető és nem nyomtatható).

Igény szerint – térítés ellenében – nyomtatott formában is tudunk oktatási anyagot biztosítani.
*Az ACCA Taxation HUN (TX HUN) tárgy esetében nem elérhető az OCR online kurzus.

 

Online Classroom Live („OCR Live”)*

A BPP díjnyertes OCR Live csomagja egyszerre biztosítja az online képzés rugalmasságát és a tantermi képzés által nyújtott rendszerezett és motiváló megközelítést. Az oktatás előre meghatározott időpontokban zajlik, Egyesült-királyságbeli szakértő oktatók élénk és interaktív webinárjainak a segítségével. A tanfolyamon elhangzottak rögzítésre kerülnek, így bármikor újra meghallgathatóak.

Az élő webinárok kiegészítéseképpen a diákok hozzáférést kapnak egy online tananyagcsomaghoz is, amely előadásokat, vizsga összefoglalókat, feladatmegoldásokat és próbavizsgákat tartalmaz.

Az OCR Live tanfolyamokat bevezető (“taught”), vizsgafelkészítő (“revision”) és integrált formában nyújtjuk.

Az online (OCR) tananyag elektronikus formában tartalmazza a Workbook-ot és a Practice & Revision Kit-et (nem letölthető és nem nyomtatható).

Igény szerint – térítés ellenében – nyomtatott formában is tudunk oktatási anyagot biztosítani.
*Az ACCA Taxation HUN (TX HUN) tárgy esetében nem elérhető az OCR online kurzus.

 

Kombinált (online és tantermi, ún. vegyes vagy „blended”) képzések

“Blended ” tanfolyamaink az online tanfolyamok rugalmasságát és a tantermi képzések hatékonyságát ötvözik, diákjaink számára rendkívül előnyös megoldást kínálva. A tananyaggal való megismerkedés elméleti áttekintés formájában ECR segítségével történik a BPP világszínvonalú tanfolyami jegyzeteinek segítségével. A tanfolyam második része – a vizsgafelkészítő tanfolyam – már tantermi képzés formájába zajlik, és teljes mértékben a vizsga sikeres letételére fókuszál. Ebben a fázisban diákjaink az oktató segítségével vizsga szintű példákat vezetnek le, valamint rendkívül értékes vizsgatechnikai tanácsokat, tippeket kapnak, amellyel biztosíthatjuk az optimális felkészülést.

 

Tananyagok

A BPP Learning Media a szakmai vizsgákra felkészítő tankönyvek. piacvezető kiadója. A BPP Professional Education színvonalas és sikeres tanfolyamain is ezeket a tananyagokat használják.

Tankönyv (Workbook) – ACCA , CIMA és DipIFR vizsgákhoz – részletesen bemutatja a tananyagot, elemzi az összefüggéseket és vizsgakérdéseket is tartalmaz.

  • Felhasználóbarát megjelenés
  • Vizsgáztató által ellenőrzött, a vizsgáztatandó területeket célzottan lefedő fejezetek
  • Könnyen átlátható, jól strukturált
  • Könnyedén átugorhatja azokat a részeket, melyeket már korábban megtanult
  • Tanácsok a vizsgáztatótól
  • Ellenőrizheti tudását a gyakorló kérdések, a fejezeteket lezáró összefoglalók és tesztek segítségével
  • Példák a valós életből
  • Vizsgafeladatok

Példatár (Practice & Revision Kit) – ACCA, CIMA és DipIFR vizsgákhoz – elengedhetetlen segítséget nyújt ahhoz, hogy az elméletet gyakorlatba ültessük, és ezáltal kulcsfontosságú a sikeres vizsga letételéhez. Vizsgakérdéseket, két próbavizsgát és útmutatót tartalmaz a vizsgákhoz.

  • Az elmúlt időszak vizsgasorai a vizsgáztató által megadott hivatalos válaszokkal/megoldásokkal
  • Vizsgafeladatok megoldásokkal

Minden könyvcsomag tartalmaz egy ingyenes linket a kiadványok eBook formátumához.

User registration

You don't have permission to register

Reset Password