f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

a

Hokky Marianne, FCCA

  /    /  Hokky Marianne, FCCA

Szakmai háttér
Hokky Marianne a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után a Coopers & Lybrand vállalati pénzügyek részlegénél kezdte meg szakmai pályafutását 1991-ben, ahol számos vállalatfelvásárlást megelőző átvilágítási munkában és nemzetközi könyvvizsgálatban vett részt.
Ezt követően hat éven keresztül a KPMG-nél dolgozott könyvvizsgáló menedzserként. Itt jelentős tapasztalatot szerzett nagyvállalatok könyvvizsgálatában, a pénzügyi beszámolókészítés, illetve a nemzetközi konszolidáció terén.
Marianne 2008. óta a BPP International Ltd. Fióktelepének („BPP”) ügyvezetője majd 2015. február 1-jétől pedig a BPP nemzetközi oktatási hálózatának Premier státuszú tagjaként létrejött Business Training Associates Kft. („BTA”) vezetője.
1996. óta tagja az ACCA-nek, a nemzetközi számviteli szakemberek szakmai egyesületének.


Oktatási tapasztalat

A nemzetközi beszámolókészítési standardokra és nemzetközi könyvvizsgálatra vonatkozó tapasztalatait 2004. óta kamatoztatja oktatóként a BPP-nél.
A rangos nemzetközi pénzügyi és számviteli kvalifikációk [ACCA, CIMA (vezetői számviteli szakemberek nemzetközi szövetsége), és DipIFR (nemzetközi számviteli diploma)] számviteli, könyvvizsgálati és társaságirányítás vonatkozású tárgyait oktatja angol nyelven magyar és közép-kelet európai ügyfelek részére. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen meghívott előadóként tart számviteli, könyvvizsgálati és vállalatirányítási kurzusokat.
Ezen kívül számos magyar nyelvű képzést vezet: rendszeresen oktat nemzetközi számviteli tanfolyamokon illetve tart képzést nem pénzügyi szakembereknek, segítve őket a számvitel és a vállalati pénzügyek alapvető fogalmainak megértésében. A tanfolyamok tananyagainak összeállításában és megírásában is rendszeresen részt vesz, jelentős tapasztalattal rendelkezik az ügyfelek igényeihez történő testreszabás területén.

User registration

You don't have permission to register

Reset Password