Rólunk mondták

Nagyon szépen köszönök mindent. Bárcsak az egyetemen is ilyen órák lettek volna. Öröm itt tanulni és örülök, hogy itt lehettem. Ha Magyarországon vannak még ilyen kimagasló tudással rendelkező szakemberek, akkor úgy hiszem, hogy nem kell mitől tartani. A legnagyobb tisztelettel és hálával tartozom. A tudás hatalom, de igazán csak akkor hasznos, ha az megosztható.

Linczmayer György, 2012 tavasz

2009. júniusában sikerült befejeznem az ACCA tanfolyamot, amit nagyban köszönhetek a BPP-nek, aki segített időt megtakarítani és hatékonyan felkészülni a vizsgákra. Kisfiam és könyvvizsgálói állásom mellett a vaskos ACCA könyvet olvasva nem tudtam volna egyből letenni a vizsgákat. Külön köszönöm a BPP csapat segítségét a vizsgák párosításában (is), ami szintén nagyon nagy szerepet játszott a sikerben.

Gábor Gabriella, Mazars Kft.

Számomra az ACCA szakmai követelményeinek teljesítése lehetetlen lenne a BPP tanfolyamainak látogatása és vizsgafelkészítése nélkül. Több szempontból sem számítok tipikus ACCA diáknak:

  • Szakmai pályámat már régóta a vállalati döntéshozatal határozza meg
  • Nem dolgoztam sohasem angolszász kultúrájú vállalati környezetben
  • Elmúltam 40 éves, amikor az első ACCA tanfolyamon megjelentem

Mindezek mellett miért is döntöttem arról, hogy szeretnék nekivágni annak a hosszú és nehéz útnak, amit az ACCA képzés jelent?

  • Multinacionális vállalati csoportban közép-kelet európai vezetőként hosszú távon csakis nagyon biztos szakmai háttérrel lehet
  • Számviteli-pénzügyi-strategiai döntések meghozatala rendkívül sokrétű és állandóan fejlődő tudást és gondolkodási képességet igényel

Most, hogy harmadik éve veszek részt rendszeresen a BPP által tartott képzéseken és tapasztalom az ACCA elvárásait elmondhatom, hogy igenis segít a mindennapi munkámban az a tudás, amit a BPP tanfolyamain megtanulok és az, amit az ACCA nyújt számomra.

Mindemellett tudatosan el kell fogadni azt, hogy az ACCA követelmények teljesítése rengeteg otthoni munkát és felkészülést igényel.

Nagy Márta, Le Cheque Dejeuner cégvezető

A BPP Hungary teljes csapatának rugalmassága és szakmai elhivatottsága példaértékű. A jól felépített kurzusok és az oktatók által készített kiegészítő jegyzetek nagyban hozzájárultak a P2 és P3 vizsgákra való hatékony felkészülésemhez. Mindamellett az oktatók telefonos elérhetősége igazi kiváltságnak számított a felkészülés utolsó szakaszában.

Sámpár Péter, BP Business Service Centre Kft.

Minden kérdést részletesen megbeszéltünk és a megoldás érthető volt. Kiváló tanár, motiválja és nem untatja a diákot.

Singlovics Zsófia, KPMG Tanácsadó Kft. , F7-es tanfolyam, 2009 tavasza

Tetszett, ahogy a tanár kiemelte a legfontosabb területeket és élveztem a kvízt.

Csernitzky Péter, KPMG Tanácsadó Kft., P1 tanfolyam, 2008 tavasza