Rólunk

Néhány szóban…


 

A Business Training Associates Kft. csapata – a BPP Professional Education nemzetközi oktatási hálózatának Premier státuszú tagjaként – 2000 óta nyújt magas színvonalú és gyakorlatorientált képzéseket.

Több mint 1700 szakembernek segítettünk szakmai képesítése megszerzésében. Olyan képzéseket kínálunk, amelyek elvégzésével sikeres, átlagon felüli tudással rendelkező szakember válik Önből.

Küldetésünk

Minden munkatársunk elkötelezetten dolgozik azért, hogy a mai gyorsan változó gazdaságban ügyfeleink hatékonyan tegyenek szert naprakész és pontos pénzügyi, számviteli és vezetői tudásra, illetve szerezzenek a karrierjük előmozdításához nélkülözhetetlen versenyképes nemzetközi képesítéseket.

Szolgáltatásaink

 • Nemzetközi kvalifikációk (ACCA, CIMA, DipIFR)
 • Nyílt képzések – IFRS, IFRS vs. Magyar számvitel, US GAAP, Számvitelről, pénzügyről mindenkinek, Gyakorlati számvitel az alapoktól (angol nyelven)
 • Szakmai képzések – Vállalati és egyéni igények alapján testreszabott pénzügyi, számviteli és készségfejlesztő képzések (Hatékony döntéshozatal, Pénzügy nem pénzügyeseknek, Pénzügy felső vezetői szinten, Heart of Leadership©, Coaching)
 • Egyéni konzultáció, IFRS tanácsadás

Innováció a szakmai képzésekben

Cégünk piaci sikerének titka az ügyfélközpontú képzések mellett a kiváló oktatási anyagokban, szakmai publikációkban és a rugalmas képzési típusokban rejlik.

Ügyfeleink képzési céljai megvalósításához testreszabott egyedi képzésekkel, vizsgaorientált tanfolyamokkal és a legmodernebb oktatási eszközökkel járulunk hozzá.

Ügyfélközpontú szolgáltatás

Bármely képzési típust (tantermi, online, kombinált) választják ügyfeleink, a felkészülés időtartama alatt magasan képzett, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező oktatók és elkötelezett ügyfélszolgálati munkatársak segítik őket a gördülékeny felkészülésben.

OKTATÓK

Büszkék vagyunk oktatói csapatunkra, akik nap mint nap elkötelezetten dolgoznak azért, hogy ügyfeleink a legmagasabb színvonalú képzési szolgáltatást kapják.  Saját oktatóinkon felül a BPP Professional Education nemzetközi oktatási hálózatának Premier státuszú tagjaként lehetőségünk van a világszerte több mint 200 szakmai képesítéssel bíró oktatói hálózat igénybevételére is. Tanfolyamaink látogatásakor az oktatók email-es és telefonos elérhetősége rendelkezésre áll a folyamatos támogatás érdekében.

 • Hokky Marianne, FCCA
  Szakmai háttér Hokky Marianne a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után a Coopers & Lybrand vállalati pénzügyek részlegénél kezdte meg szakmai...
 • Csutora Attila, FCCA
  Szakmai háttér Csutora Attila a Miskolci Egyetemen szerzett közgazdász és német nyelvtanári diplomát, majd a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó részlegénél...
 • Együd Veronika, FCCA
  Szakmai háttér Együd Veronika az Oxford Brookes University budapesti tagozatán, az IBS-en szerzett BABS diplomát. 1998-ban mérlegképes könyvelői diplomát, 2005-ben...

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRSAK

Ügyfélszolgálati munkatársaink biztosítják a képzések szervezésével, lebonyolításával, illetve a vizsgaregisztrációval és ügyfélkapcsolatokkal összefüggő feladatok gördülékeny lebonyolítását.

 • Szilágyi Katalin
  Katalin 2021-től erősíti a csapatunkat.  Feladata a tanfolyamokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása (tanfolyami anyagok kezelése, képzések adminisztrálása), illetve az irodavezetés....
 • ...

ADATVÉDELEM ÉS ADATKEZELÉS

Honlap Adatkezelési Tájékoztató itt olvasható.

Hallgatói Adatkezelési Tájékoztató itt olvasható.

  RÓLUNK MONDTÁK

   

  Miért éppen a BTA?

  1
  Több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkező oktatók
  2
  Gyakorlatorientált, esettanulmányokra épülő képzés
  3
  A munka során azonnal alkalmazható tudás
  4
  Ügyfelek igényeihez való alkalmazkodás