Képzési formák és tananyagok

TANTERMI KÉPZÉSEK

Tantermi képzéseink keretében diákjaink meghatározott időpontban, cégünk oktatási központjában vesznek részt interaktív tanórákon. A szakértő oktatók által irányított képzéseken résztvevőink folyamatos motivációban és támogatásban részesülnek és minden kérdésükre választ kaphatnak.

A tantermi tanfolyamok kiegészítéseképpen igény szerint elérhető online segédanyaggal (Enhanced Classroom*, „ECR”) diákjaink virtuális tantermi oktatás formájában az interneten keresztül bárhol, bármikor, korlátlanul elérhetik a modulok teljes tananyagát, beleértve az előadásokat, vizsga összefoglalókat, interaktív feladatmegoldásokat és próbavizsgákat.

Oktatóink a tanórákon kívül is rendelkezésre állnak a teljes felkészülési időszak során.

Tantermi képzéseink bevezető (taught), vizsgafelkészítő (revision) és a kettő kombinációjaként összevont (integrált) formában is zajlanak. Tantermi képzéseink során Tanfolyami jegyzetet vagy Tankönyvet és Példatárat biztosítunk nyomtatott formában.
* Térítés ellenében.

 

ONLINE KÉPZÉSEK

Flexible Online Classroom („Flexible OCR”)*

A program meghatározott időszakonként indul egy bevezető iránymutatással, de a felkészülés ritmusát a diák határozza meg. A tanulás teljes mértékben rugalmas: az oktatási anyagok bármikor, bárhonnan elérhetőek az interneten keresztül. A diák előrehaladását a rendszer kérdések és tesztek segítségével folyamatosan értékeli és ellenőrzi („ Achievement Ladder”), így biztosítva a tananyag-részek megértését és rögzülését, ezáltal az optimális vizsgafelkészülést.

A diákok egy számukra kijelölt oktatóval, illetve virtuális osztálytársaikkal folyamatos kapcsolatban állnak, így lehetőség nyílik a kérdések, megjegyzések folyamatos megosztására, megválaszolására. Az oktató rendszeresen üzen a diákoknak, motiválja, irányítja őket és bármilyen kérdés esetén rendelkezésre áll.

A tananyagok online, illetve igény szerint, térítés ellenében nyomtatott formában is elérhetőek.

*Az ACCA Taxation HUN tárgy esetében nem elérhető.

Online Classroom Live („OCR Live”)*

A BPP díjnyertes OCR Live csomagja egyszerre biztosítja az online képzés rugalmasságát és a tantermi képzés által nyújtott rendszerezett és motiváló megközelítést. Az oktatás előre meghatározott időpontokban zajlik, Egyesült-királyságbeli szakértő oktatók élénk és interaktív webinárjainak a segítségével. A tanfolyamon elhangzottak rögzítésre kerülnek, így bármikor újra meghallgathatóak.

Az élő webinárok kiegészítéseképpen a diákok hozzáférést kapnak egy online tananyagcsomaghoz is, amely előadásokat, vizsga összefoglalókat, feladatmegoldásokat és próbavizsgákat tartalmaz.

Az OCR Live tanfolyamokat bevezető (“taught”), vizsgafelkészítő (“revision”) és integrált formában nyújtjuk.

A tananyagok online, illetve igény szerint, térítés ellenében, nyomtatott formában is elérhetőek.

*Az ACCA Taxation HUN tárgy esetében nem elérhető.

 

BLENDED (ONLINE ÉS TANTERMI) KÉPZÉSEK

“Blended ” tanfolyamaink az online tanfolyamok rugalmasságát és a tantermi képzések hatékonyságát ötvözik, diákjaink számára rendkívül előnyös megoldást kínálva. A tananyaggal való megismerkedés elméleti áttekintés formájában OCR segítségével történik a BPP világszintű tanfolyami jegyzeteinek segítségével. A tanfolyam második része – a vizsgafelkészítő tanfolyam – már tantermi képzés formájában zajlik, és teljes mértékben a vizsga sikeres letételére fókuszál. Ebben a fázisban diákjaink az oktató segítségével vizsgaszintű példákat vezetnek le, valamint rendkívül értékes vizsgatechnikai tanácsokat, tippeket kapnak, amellyel biztosíthatjuk az optimális felkészülést.

 

Tananyagok

A BPP Learning Media a szakmai vizsgákra felkészítő tankönyvek piacvezető kiadója. A BPP Professional Education színvonalas és sikeres tanfolyamain is ezeket a tananyagokat használják.

Tankönyv (ACCA, CIMA és DipIFR vizsgákhoz), mely részletesen bemutatja a tananyagot, elemzi az összefüggéseket és vizsgakérdéseket is tartalmaz.

 • Felhasználóbarát megjelenés
 • Vizsgáztató által ellenőrzött, a vizsgáztatandó területeket célzottan lefedő fejezetek
 • Könnyen átlátható, jól strukturált
 • Könnyedén átugorhatja azokat a részeket, melyeket már korábban megtanult
 • Tanácsok a vizsgáztatótól
 • Ellenőrizheti tudását a gyakorló kérdések, a fejezeteket lezáró összefoglalók és tesztek segítségével
 • Példák a valós életből
 • Vizsgafeladatok

Példatár (ACCA, CIMA és DipIFR vizsgákhoz), mely elengedhetetlen segítséget nyújt ahhoz, hogy az elméletet gyakorlatba ültessük, és ezáltal kulcsfontosságú a sikeres vizsga letételéhez. Vizsgakérdéseket, két próbavizsgát és útmutatót tartalmaz a vizsgákhoz.

 • Az elmúlt időszak vizsgasorai a vizsgáztató által megadott hivatalos válaszokkal/megoldásokkal
 • Vizsgafeladatok megoldásokkal

Vizsgafelkészítő kártya (egyes ACCA és CIMA vizsgákhoz), mely a zsebben is elfér, így segítségével akár útközben is átismételheti a legfontosabb témaköröket. Figyelemfelkeltő, sok ábrával, így segít rögzíteni a leglényegesebb részeket a tananyagból.

 • Jól strukturált, felsorolja a legfontosabb témaköröket
 • Szalagcímek, melyek az adott oldal és fejezet tartalmára utalnak
 • A tankönyvben szereplő sorrendet követi
 • Kisméretű, bárhova magával viheti

i-Pass (egyes ACCA és CIMA vizsgákhoz): egyedi vizsgafelkészítő tananyag. Formátuma ugyanaz, mint a számítógépes vizsgáknak, így autentikus vizsgakörülményeket biztosít, ezzel is segítve a felkészülést.

 • Felméri a tudást, és segít meghatározni, mik a gyenge pontok
 • Választható a próbavizsga hossza, annak megfelelően mennyire felkészült a diák
 • Azonnali kiértékelés és visszajelzés
 • Olyan, mintha valós számítógépes vizsgán venne részt