ACCA

Az ACCA a világ egyik legnagyobb számviteli szakmai szervezete: 200.000 tagot és 486.000 diákot számlál a világ 173 országában. Az ACCA végzettség a minőség és szakmaiság szimbóluma.
Több évtizedes szakmai és oktatói tapasztalatunkkal, az ACCA-től elnyert „Approved Learning Partner Platinum” minősítéssel, világszínvonalú tananyagainkkal és kiemelkedő ügyfélszolgálatunkkal segítünk a vizsgák sikeres letételében, diákjaink szakmai karrierjének fejlesztésében és versenyképességük javításában.

KIKNEK AJÁNLJUK AZ ACCA-T?

Az ACCA azok számára hasznos:

  • akik globálisan elismert, az üzleti élet minden területén használható végzettséget szeretnének;
  • akik szeretnének a munkájuk során azonnal alkalmazható, rendszerezett és átfogó pénzügyi és számviteli ismereteket szerezni;
  • akik egy társaság felső vezetőjévé szeretnének válni, és ehhez szükséges egy egyetemes, stratégiai szemlélet kialakítása;
  • akiknek munkájuk során kiemelten fontos a nemzetközi számviteli alapelvek (IFRS) ismerete;
  • akik részt vesznek egy társaság pénzügyi beszámolójának nemzetközi számvitel elvek alapján történő összeállításában;
  • szükségük van a magyar adózási rendszer áttekintésére és rendszeres kapcsolatban állnak a társaság könyvvizsgálójával;
  • akik számára elengedhetetlen a magas színvonalú angol nyelvű szakmai kommunikáció elsajátítása.

SZÁMÍTÓGÉPES VIZSGAKÖZPONT VAGYUNK

Az Accountant in Business (AB – F1), Management Accounting (MA – F2), Financial Accounting (FA – F3), Corporate and Business Law (LW – F4) ENG és GLO tárgyakból egész évben számítógépes vizsga tehető a BTA irodában, mely az ACCA által kijelölt számítógépes vizsgaközpont (Computer Based Exam Centre). Ha számítógépes vizsgát szeretne tenni, vegye fel a kapcsolatot Szakács Rozáliával (rozaliaszakacs@bta.co.hu) legalább 1 héttel a tervezett vizsgaidőpont előtt.

“Platinum Status”

Platinum Status

A BTA – a BPP globális hálózatának Premier tagjaként – elnyerte az ACCA-től az „Approved Learning Partner Platinum” kitüntetést a tanfolyamok kitűnő színvonala, a diákok kiemelkedően magas sikeres vizsgáinak száma és a színvonalas oktatási feltételek elismeréseképpen.

Érdekli az ACCA?

Vegye fel a kapcsolatot Kiss Eszterrel (eszterkiss@bta.co.hu).

Áraink

Az ACCA kurzusok díjaival kapcsolatban örömmel várjuk érdeklődését.

A TANULÁS ÚJ DIMENZIÓJA – BPP MOMENTUM

A BPP 2015-ben dobta piacra új termékét, a BPP Momentum-ot, amely egy forradalmian új tanulási és oktatási módszert jelent. Az új módszer alapja annak felismerése, hogy mindannyian különbözőek vagyunk és különböző módon szeretünk és tudunk tanulni. A BPP Momentum rugalmasságot, diákjaink személyes igényéhez igazított interaktív oktatási módszert, több támogatást és ennek megfelelően több hozzáadott értéket és önbizalmat nyújt. A BPP Momentum fókuszában a kompetencia-alapú tanulás áll – vagyis a tudás gyakorlás útján történő elsajátítása. Ennek első szakasza az ismeretek fokozatos megszerzése, majd gyakorlás és legvégül a tudás tesztelése következik. A tudásanyag beépülését folyamatosan ellenőrző intelligens rendszer (Achievement Ladder) segítségével diákjaink számára maradéktalanul biztosítjuk a vizsga sikeres letételéhez szükséges kompetenciák megszerzését. Bármelyik szinten tanul, bármely képzési formánkat választja, a BPP Momentum segítségével a tanulás élménnyé válik.

 

További információk