ACCA

Az ACCA a világ egyik legnagyobb számviteli szakmai szervezete: 219.000 tagot és 527.000 diákot számlál a világ számos országában. Az ACCA végzettség a minőség és szakmaiság szimbóluma.
Több évtizedes szakmai és oktatói tapasztalatunkkal, az ACCA-től elnyert „Approved Learning Partner Platinum” minősítéssel, világszínvonalú tananyagainkkal és kiemelkedő ügyfélszolgálatunkkal segítünk a vizsgák sikeres letételében, diákjaink szakmai karrierjének fejlesztésében és versenyképességük javításában.

KIKNEK AJÁNLJUK AZ ACCA-T?

Az ACCA azok számára hasznos:

  • akik globálisan elismert, az üzleti élet minden területén használható végzettséget szeretnének;
  • akik szeretnének a munkájuk során azonnal alkalmazható, rendszerezett és átfogó pénzügyi és számviteli ismereteket szerezni;
  • akik egy társaság felső vezetőjévé szeretnének válni, és ehhez szükséges egy egyetemes, stratégiai szemlélet kialakítása;
  • akiknek munkájuk során kiemelten fontos a nemzetközi számviteli alapelvek (IFRS) ismerete;
  • akik részt vesznek egy társaság pénzügyi beszámolójának nemzetközi számvitel elvek alapján történő összeállításában;
  • szükségük van a magyar adózási rendszer áttekintésére és rendszeres kapcsolatban állnak a társaság könyvvizsgálójával;
  • akik számára elengedhetetlen a magas színvonalú angol nyelvű szakmai kommunikáció elsajátítása.

SZÁMÍTÓGÉPES VIZSGAKÖZPONT VAGYUNK

Az Accountant in Business (AB), Management Accounting (MA), Financial Accounting (FA), Corporate and Business Law (LW) ENG és GLO tárgyakból egész évben számítógépes vizsga tehető a BTA irodában, mely az ACCA által kijelölt számítógépes vizsgaközpont (Ondemand Computer Based Exam Centre). Ha számítógépes vizsgát szeretne tenni, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal (info@bta.co.hu), legalább 2 héttel a tervezett vizsgaidőpont előtt.

“Platinum Status”

A BTA – a BPP globális hálózatának Premier Provider státuszú tagjaként – elnyerte az ACCA-től az „Approved Learning Partner Platinum” kitüntetést a tanfolyamok kitűnő színvonala, a diákok kiemelkedően magas sikeres vizsgáinak száma és a színvonalas oktatási feltételek elismeréseképpen.

Érdekli az ACCA?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal (info@bta.co.hu).

Áraink

Az ACCA kurzusok díjaival kapcsolatban örömmel várjuk érdeklődését.

A TANULÁS ÚJ DIMENZIÓJA – BPP MOMENTUM

A BPP 2015-ben dobta piacra új termékét, a BPP Momentum-ot, amely egy forradalmian új tanulási és oktatási módszert jelent. Az új módszer alapja annak felismerése, hogy mindannyian különbözőek vagyunk és különböző módon szeretünk és tudunk tanulni. A BPP Momentum rugalmasságot, diákjaink személyes igényéhez igazított interaktív oktatási módszert, több támogatást és ennek megfelelően több hozzáadott értéket és önbizalmat nyújt. A BPP Momentum fókuszában a kompetencia-alapú tanulás áll – vagyis a tudás gyakorlás útján történő elsajátítása. Ennek első szakasza az ismeretek fokozatos megszerzése, majd gyakorlás és legvégül a tudás tesztelése következik. A tudásanyag beépülését folyamatosan ellenőrző intelligens rendszer (Achievement Ladder) segítségével diákjaink számára maradéktalanul biztosítjuk a vizsga sikeres letételéhez szükséges kompetenciák megszerzését. Bármelyik szinten tanul, bármely képzési formánkat választja, a BPP Momentum segítségével a tanulás élménnyé válik.

 

További információk