f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

a

Együd Veronika

  /  Együd Veronika

Együd Veronika

FCCA

Sorry, no posts matched your criteria.

Szakmai háttér
Együd Veronika az Oxford Brookes University budapesti tagozatán, az IBS-en szerzett BABS diplomát. 1998-ban mérlegképes könyvelői diplomát, 2005-ben magyar adótanácsadói diplomát szerzett. 2002 óta tagja az ACCA-nek, a nemzetközi számviteli szakemberek szakmai egyesületének.
A KPMG könyvvizsgálati részlegének alkalmazottjaként kezdte meg szakmai pályafutását 1997-ben. 7 éves KPMG-s pályafutása során széleskörű tapasztalatot szerzett nemzetközi vállalatok, szolgáltatóközpontok auditálásában mind az IFRS, a magyar számviteli szabályok, mind pedig a US GAAP szerint. Ezen kívül számos nemzetközi cégfelvásárlást megelőző átvilágítási munkában vett részt.
Ezt követően a Reckitt Benckiser kelet-európai regionális irodájában dolgozott pénzügyi kontrollerként, ahol a legfontosabb feladatai közé tartozott a csoportvállalatok havi, negyedéves és éves jelentéseinek ellenőrzése és konszolidálása, a csoportvállalatok pénzügyi folyamatainak felülvizsgálata, a régiós adózási kockázatok felmérése és az adótervezés.


Oktatási tapasztalat

2008 óta oktatja az ACCA és CIMA adózással, vezetői számvitellel és könyvvizsgálattal kapcsolatos tárgyait. A könyvvizsgálatban töltött évek során összegyűjtött kimagasló szakmai tapasztalatát felhasználva rendszeresen vezet US GAAP vonatkozású és pénzügy nem pénzügyeseknek szóló nyílt és testreszabott tanfolyamokat, angol és magyar nyelven egyaránt. Kontrolleri tevékenysége során szerzett ismeretei alapján támogatja a tanfolyami résztvevőket a vállalati költségelszámolási rendszerekre és a költséghatékonyságra vonatkozó ismereteik bővítése, illetve a pénzügyi tervezés és a teljesítményértékelés módszereinek megismerése terén.
Az oktatás mellett feladatai közé tartozik az ACCA magyar adózási tárgyához, a US GAAP és a vezetői és pénzügyi számviteli nyílt képzéshez kapcsolódó oktatási anyagok készítése, szintfelmérő tesztek összeállítása, valamint vizsgafelkészítő szemináriumok vezetése. A szolgáltatóközpontokban szerzett tapasztalatait az SSC-szektor számára készülő ismeretanyagok összeállítása terén kamatoztatja.

 

User registration

You don't have permission to register

Reset Password